Söndag kväll, 31/8-08

Godkväll alla älskade läsare

Min klocka e just nu 22.30 söndag käll och jag har fortfarande plugg kvar,, Men jag brjar bli klar (skönt) ska sitta en stund till och titta på det.....

Menjust nu sitter jag och skriver lite me Linda från klassen på msn..... måste checka lägget på varndra hur man ligger till.. Glad jag e att hon finns,, hon sätter fart på mig iaf!!

Helgen har varit lugn tänkte jag säga men då ljuger jag.. Den har varit jobbig,, massor att göra, ingen tid,, å nu e jag helt slut.. börja lördag morgon när jag skulle iväg till jobbet,, tre skit ungar sitter på bussen och skriker och tycker dom e skit roliga,, gud va alla andra tyckte de,, e man rolig då,, om 20 pers e irriterade på 3 personer,, förlåt, jag bara undra,, Men men,, De e inte lätt att vara 15år,, fråga min syrra,, hahah,, värsta tiden i livet,, fan vilken tur hon har mig som kan hjälpa mig,, haha!!!
Men men,, Lyckligt nog kom hon förbi mitt jobb när jag hade börjat jobbat och hon var på väg hem,, hon var så fin,, ny klocka och en JÄTTE söt kläning!! lite avis,, Men säg inte till henne,, hon ska inte gotta sig i det, hehe!!
Dagen vart bättre (not),, jag får ringa en kund som vi var på väg att polisanmäla,, efter en 30 minuter med honom i telefon så var jag så jävla arg att hade han varit där hade jag säkert slängt något i huvudet på honom,, (får inte säga så) Men jag va så arg att jag såg rött,,
men men,, maria och jag kom iväg i tid,, Vi jobbar så himmla bra ihop (you and me darling), stängningen gick som på räls och jag fick komma hem till en liten galning,, och vi va ut på en liten sväng,, sen somna vi ganska sent iaf,, Men vi fick iaf sova gott inatt....

Söndag morgon känndes allt bättre,, VI skulle iväg på hundkurs med Madde, Prima och Patrik, de känndes ganska bra,,, Tiger skötte sig fenomenalt om jag får säga det själv,, (jag bor med honom, jag vet)
Sen somna vi halvt som halvt hemma,, döda hela eftermiddagen, titta lite på plugget och sen åkte jag hem,,väl på bussen ringde Maria från jobbet och berätta allt om kunden,,hon hade hållt på i 45 minuter och försökt att få kontakt med honom,, hon var arg på honom vill jag lova,, hehe,,Men att hon orkar,, de undrara jag!! ingen lätt match den där kunden,,Men hyra bil lär han inte få göra igen,, De kan jag garnatera,, och kommer in bör han inte göra om han e klok (vilket inte är troligt).........

Nu e jag iaf hemma,, träffa Anna en snabbis men hon var helt död,, Precis som jag e nu,, kommer däcka snart,, och då spelar de ingen roll om  jag står upp i köket eller ligge i sängen,, JAG ÄR TRÖTT!!!!

Hörs i morrn, Sovgott darling´s!! Puss Puss

Godmorgon lör 30/8-08

Godmorgon alla pigga å glada!!!

Inatt var jag med om något så konstigt,, Jag hade en kännsla av något dåligt,, någon mådde inge bra eller hade råkat illa ut!! Men vad det var vet jag ju inte, och det var inte bara jag som kännde de på sig,, Hunden sov jätte oroligt,, sprang fram och tillbaka i fönstret och titta, se gick han och la sig,, de känndes att något inte var bra!!!
Men inge svar än på vad det var,, de kanske inte va något heller,, Men något fick mig att må dåligt!!

Det kommer inga bilder idag för att kameran har inge batteri,,, jävla skit!!
Annars gick dagen bra iaf!! Jag kom på morgonen och skulle ringa till tele 2,, jag ringde dom och dom sa att jag kunde beställa en mobil,, Men eftersom jag måste förlänga mitt avtal då så fick väl göra de i ders kundtjänst istället,, för internet ville ju inte fatta....
och jag pratar med dom och så kommer frågan vilken mobil jag ville ha!! sony ericsson C902 sa jag!! ööööh,, den har inte vi i kundtjänsten,, bara på nätet!!! dum jävlar,, så i rena förbannelsen satte jag och beställde bara för att pröva en hundrafjärde gång!! och vips,, my new phone!!

Det här är kärlek!!

Jag älska den precis lika mycke som Tiger,, inte för att de e möjligt, men jag ska ta hand om dom båda lika mycket!!


Sen drog jag iväg till jobbet,, hade de ganska trevligt på jobbet igår,, segt som fan och inte fick jag in någon att jobba "homo" (det finns ingen bra förklarning till varför de heter så,, så jag tänker inte dra de)
Men men,, Jag och Maria på jobbet får väl käka middag i kassa ingen,, inget som är ovandligt på OKQ8 i Häggvik!!!

Det är inge givande blogg idag och nästa blir väl i morrn på förmiddagen,, Men de kommer en på söndagkväll som ni kan få mer utav tror jag,, då ska jag dra lite om hundkursen jag ska få gå med madde, patrik och prima,, Tiger går ju med mig... tack för idag,, see you all and love you all.. Puss Puss

Fredag den 29/8-08

Godmorgon

Här kommer ett litet morgon inlägg.................
Har ni sovit gott?? Det har jag,, Men jag hade den mest underliga dröm på länge, Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta!!
I min dröm var det jag och några vänner (mins inte vilka, men den jag mins var min mamma)
 och vi var instängda i tunnlar under jorden,, det påminer londons tunnelbana,, fast super trångt,, man var tvungen att åla sig runt (typ) och där möter vi två killar,, dom var super söta,, Men den ena ställer sig på knä framför mig (det går ju inte att stå) och han friar,,,!!!!!!!!!!!!! Jag fick panik, vad i helvete tänkte jag!!!!!!!!
är det för att jag skrev om det i förgår eller är det för att jag inte e redo å lämna singelvärlden,, men jag har inte tänkt de än,, jag trivs här och jag tänker stanna här,, om folk bara kunde nöja sig med vad dom har så skulle dom vara lyckligare!!!
Men jag kände mig lyckligare sen när jag vakna,, Men jag hitta inte min pojke,, och eftersom vi har sovit hos morsan inatt så har jag legat på hennes soffa,, å vem fan e en svikare om inte Tiger,,lägger sig hos mamma för att han vill ligga i säng,, å där hittade jag honom i morse!!

Tiger, snyltarhunden!

Han sover som en gris!!

ett till medelande!!
Jag gjorde den stora upptäckten att han som spelar Shaun of the dead e ju samma som spelar polisen i england som ska hitta en svan.,, Men allt urartar sig och det vissar att de sker mord i stan....
och han e inte den enda,, de finns fler roller som varit med i båda filmerna!!! jag va skit lycklig tills jag fick veta att jag var inte den första och den enda som gjorde den upptäckten,, men jag tror bara att folk som gillar film kan märka de!!!
POWER TO UUUUS!!!!!! (maffiaröst)


, Jag hör av mig i natt när jag kommer hem från jobbet,, ska fixa en grej med plugget,, sen blir det duschen!!!
Puss Puss I love you all!!

Hård dag idag!

Hej Hej!!
Hård dag idag kan man ju säga,, lr rättare sagt stressig,, Man har gjort mycket och inte fått ett skit gjort,, hehe!!
Dagen börja så fint me att jag försökte beställa en ny mobil (sony ericsson C902) och då ringde jag till dom på kundtjänsten på tele2,, och han sa att jag kunde beställa den,, för det skulle bli en förlängning på mitt nuvarande aboneman, för jag har bara ett par månader kvar sa han,, han hade hade ju koll tydligen,, Men fick jag beställa den?? NEJ de fick jag inte enligt deras hemsida,, så jag ska ringa å gnälla lite på honom i morrn!!!
och tack vare honom så vart jag ju sen till bussen och
fick springa  för att hinna in i tid å träffa Linda som jag pluggar ihop me,, vi går båda förskole utbildningen, hehe
Det vart mycke snack om ingeting men ändå fick vi lite gjort,, gav varnadra fin kritik och diskutera lite frågor,, i övrigt var maten ganska hyfsat,, har ätit bättre lasange....

Jag och Linda rå pluggar!!!



Och sen i rena farten när jag å Linda hade tackat varndra för en bra stund på fiket och den lilla hjälpen vi fått av varndra så va jag precis på väg över vägen hem, och vem kommer då i sin super sexgia volvo om inte Sandra,, Min miss-S,
Trevligt lixom,, så jag vinka in henne och hon följde me in å tog en kopp te,, skit trevligt faktist, ska träffas nästa vecka å fika,, kanske till och me gå ut nästa helg,, de vore ju super,, e man snygg, sexig och singel så måste man ut i världen å dela med sig av sin skönhet,, hehe (ironisk som fan)

Sandra sörplar te som en galning


Sen försvann hon fortare än vinden,, men vi han glo runt lite på nätet först, hehe!!
sen var det dax att slappa lite framför tv och fixa middag, underbart, de vart fisk, Men jag fick ju äta den själv för morsan kom ju inte hem och i helgen bor jag hos henne,, hehe,, hon får ju inte glömma bort mig!!

Hon å Tiger e ju fantastiska på bild, tycker inte ni de??


Jag sprang å träffa Madde och prima en stund,, de va riktigt trevligt,, Prima for runt som en storm på öppet hav,, hon levde livet,, tills hon vart släppt ute på ängen,, då var de inte lika roligt,, de va kanske oxå för att Tiger sprang runt å levde livet en stund,, hehe,, de va underbart att se,,
Va ska jag kalla Madde för då,,, om Sandra e min Miss S så måste ju Madde bli min Miss M,, hon kommer hata de,, hihi!!
Men vi hitta lite svamp som man kan göra soppa på och så såg vi på när killarna spela fotboll i tio minuter,, Men sen gick vi,, Då satt vi å kolla runt lite på nätet,, kolla lite andra bloggar å så,, Sen börja datorn krångla för Patrik har lyckats låst datorn så den låser sig självt klockan åtta på kvällen,, Men Madde fick ett fint medelande när hon skulle gå ut på nätet igen att hon var välkommen tillbaka klockan tio i morrn,, hehe lite roligt är det att patrik har lyckats fixa de,, hihi!!

Madde å Prima, två söta pullor



Svampen som e utmärkt i soppa!! och killarna spelar fotboll


Tiger har äntligen fått sin dusch här på kvällskvisten,, Kan ju säga att han behövde den,, hehe,, Men den som vart duschat var nog jag,, visst,, Jag kanske behövde de!!

Men men,, nu ska ni sova gott så syns vi i morrn,, ska nog ringa å bråka lite på dom som jobbar på tele2,, dom jävlarna ska få stryk

Love you all å sovgott, puss puss

Andra Dagen!

Hej Hej!! Andra dagen här nu!
Sitter och tittar på X-men,,, I love it,, Älska wolverine,, Han e min favorit,, Han ska få bli far till mina blivinade barn♥!!

Jahapp,, SÅ hur har dagen varit,, Den har varit bra,, Har börjat tittat på den andra uppgiften i skolan,,Men jag har inte kommit längre,, Ska sätta mig med Linda på något fik i morrn och gå igenom saker,, Om jag har tur,, I värsta fall så måste hon jobba,, så jag får helt enkelt hoppas på det bästa :)

Annars då,, Har jag varit ut med min älskling igen,, Hade en jätte fin dag,, Gick ner till badet och titta oss runt,, Fick en jätte härlig höst kännsla, Det var så fint ute, solen sken och det dofta nästan höst, även om det är ett tag kvar.


Här står han på bryggan och ser sig om!




Hur som helst,, på vägen ner till badet så gick jag förbi en granne till mig å såg upp på hennes balkong,, hon  hade det verkligen fint där,och då kom jag på,
Den dagen någon friar till mig (kan ju alltid önska och hoppas) så ska han ha med sig en solros
Behöver ju inte vara så stor som den på bilden, Kanske till och med i fröform så kommer jag säga -ja direkt!
Han ska bara plinga på min dörr å ge mig den och berätta för mig hur mycke han älskar mig och han vill dela sitt liv med mig,, Han behöver inte ens fria,, Men då vet jag att han ska jag vara med!!




Men men,, Nu sitter jag här i reklamen och lyssnar på när folk ute på ängen spelar bingo,, och det stör mig lite i mitt film tittande... Kan ju bara hoppas på att dom ska hålla käften snart,, och lite dum kanske jag är för jag skulle ju kunna stänga fönstert, Men jag gillar att ha det öppet,, Har nog det efter min mamma som inte heller tycker om att ha fönster stängda,, De blir så instängt som sagt,, Men nu verkar dom vara klara,, fan va skönt,, och nu ska jag återgå till X-men och min framtida man, super snygg man i polisonger och mörkt hår, stora muskler♥


Min man


well well, sovgott och ha en fantastisk morgon i morrn. Puss and love you!!

Första dagen på den här bloggen!!

Hej Hej Hopp!!
Dagen har varit hård för mig idag!! Eller så e de som vandligt i mitt liv!! Inte ett skit händer, Vad har jag hunnit gjort idag?? Jag har gjort min rapport till skolan (bara en kvar nu),  jag tagit ut min hund på en power walk promenad,, å sen har jag legat i badet,, tre saker har jag gjort idag,, fan va effektiv man är då!! inte för att skryta, hehe!! Men så ligger de till....

och inte har jag ett skit att skriva heller.... har jag tur kanske jag får hjälp me min dator i morrn,, De hoppas vi på (håller tummarna för det) börjar bli hungrig nu,, snart dax för middag,,

Haha,, Jo en till sak har jag hunnit gjort, när jag låg där i badet så börja jag ju tänka (jo, Jag kan oxå använda skallen) jag kom på varför jag inte låg någe bra i badet,, Badkaret är för stort,, då har jag nog fan ett av sveriges minsta badkar,, haha,, Men de är för stort,, Jag skulle behöva ett kortare,, Kanske 40cm kortare,, De skulle underlätta för mig att ligga bra i badet.... så jävla skönt att få tillbaka ett badkar igen (Har bott hos mosran under sommaren) och hon har ju fan inge badkar,, visst det kanske är bättre utan,, men smaken som baken,, Jag gillar mitt badkar,, fan så mycke trevligare,, Man kan ligga där och slappna av,, det är min tid själv,, inte för att jag umgås med någon,, Men "me time" lixom.... plus att hade jag ett kortare badkar så skulle det inte behövas lika mycket vatten där i och på så sätt spara på jordens vatten,, Snacka om miljötänkande,, Så nu vi alla korta människor och dvärgar,, om vi kunde få ett kortare badkar så skulle de ju vara fenomenalt,, Vi skulle ju göra jorden en stor tjänst!!! De e ju underbart,, Jag ska nog ringa kommunen och diskutera den här frågan med dom,, om alla i roslagen kunde skicka in sina mått til kommunen så ska det väl inte ta så lång tid ;)

Underbar!!

Tiger gjorde en stor upptäckt idag, han såg en svävare i luften idag och vart helt betagen av den,, så där satt han å titta upp i himmlen på den,, det va underbart att se,, han e inte blind eller korkad som han brukar låtsas att vara...!! hehe,, Nej,, Dax att gå och mata annans katt snart tror jag,, ska nog äta lite middag själv först.......... Ha en trevlig kväll precis som jag och kom i tid ikväll, ny dag i morgon ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0