17/12-08 Jag älskar dig!!

Det är verkligen skönt att han e hemma igen, Jag känner mig mycket bättre, inte lika otrygg som jag gjorde efter han åkte,

Jag vet att han inte stannar för alltid, Men de e skönt att ha honom iaf över,
Jag e så glad för er alla som har skrivit till mig igår, Tack, de värmer, jag e glad för alla tummar å tår som ni håller och att ni håller me om att hunden är människans bästa vän, det är verkligen så,

Det märks att han inte har slappnat av sen han åkte, när han kom hem så kramades vi, jag gav honom middag å nu ligger han och sover som en liten grodbebis på mattan brevid julgrannen, Han e så söt, Men lite till tuffsad e han allt oxå,

Välkommen hem älskling, DU e  mitt allt!!

16/12-08 Välkommen hem min älskling!

Hej!

Jag drömmde för drygt 3 veckor sen att min hund kvävdes till döds å han dog i drömmen, De var hemskt!!
Jag vakna av ett ryck å slängde mig över honom för att se om han levde, De gjorde han, Jag va så rädd!!

Det gick 3 dagar och sen fick han flytta till en annan familj, Jag grät i flera dagar å det gjorde ont i hela kroppen!
Det var det svåraste jag någonsin gjort och det jobbigaste jag har varit med om!!

För en dryg vecka sedan drömmde jag att han kom springandes på vägen mot mig å in i min famn! Jag var så lycklig i drömmen, Men när jag vakna var han fortfarande borta, De gjorde så ont!!

Och för bara ett par minuter sedan fick jag ett samtal från min mamma som berätta att Tiger får komma hem igen!!
Min älskling kommer hem igen, Min underbara pojke!
Jag vet att det inte e för alltid, Men det e tag till för honom och mig, en tid till för oss att vara bara han och jag, Han som jag älsklar!! Han kommer bli tvungen att åka igen, Men bara att få gossa med honom en gång till gör att de känns så bra att få se honom igen!


Det är svårt att få någon att förstå hur mycket han betyder, Men jag tror att alla mötter vi någon gång ett djur här i livet som man bara klickar med, och Tiger är de djuret för mig, Han är hunden för mig och de djuret jag kommer känna mest för,


Det var sent en kväll när dom ringde mig från hundfräjandet och sa att dom behövde ett hem åt en hund som har blivit utslängd!
Oj tänkte jag, visst kom hit med honom, Det var mörkt ute och rutorna på deras bil var tonade så jag kunde inte se ett skit in i bilen, När dom klev ut frågade jag -Vad är det för ras?? En dobermann svara dom!
Jag fick en chock, Aldrig har jag tagit hand om en dobermann!
När dom öppna bakluckan hoppade hunden ur bilen och rakt fram till mig hoppa han och där satte han sig, DOm sa att dom aldrig hade sett något liknadnde!!
Därför gör det så ont att allt jag lär honom går in, utom att han ska vara tyst, å jag ligger på gränsen att bli vräckt bara för att han skäller och det spelar som sagt ingen roll att jag tränar honom innan, Han beter sig som ett as iaf när jag lämnar honom..
Har ni något råd så medela mig!
För nu kommer min Älskling hem ♥




RSS 2.0