2/9-08

Hej Hej!!

Idag har det helt ärligt varit lungt,,, inget plugg idag,,tänkte jag kunde ha en vilodag, hehe!!
Memen,, lite har man ju hunnit me, jag har färgat håret, träffat Anna, byttit diskmedel (gamla tog slut) och sett hur min basilika fått liv igen,, underbar syn,, han var så lycklig, hehe!!
Men men,, inte bara de, jag har varit till Veterinären med Lord Tiger! Jag skulle kolla hans päls/hud som inte e så bra, jag tror det är allergi och veterinären tror de kan vara kvalster, då kommer min fråga, HUR FAN HAR HAN FÅTT DET!!????
vad har jag gjort för fel som gör att han har fått kvalter, Men men, Jag ska inte säga för mycket, sist jag va dit och sa att han hade urinvägs infektion sa dom att han inte hade det, ,och när proverna var klara så var deju jag som hade haft rätt hela tiden! Dobermannrasen är ingen frisk hund,,dom blir lätt sjuka, så jag ska inte klaga,, han har ju inge inre problem än (peppar peppar ta i trä)
Man kan inte annat än att bara hoppas!!

Imorgon kommer Danne hit på fika,, Jag hoppas han kommer, det var så länge sen vi sågs, hehe,, och då ska fortsätta med studierna när han har åkt, Men det ska bli trevligt att träffa pojken!!

Och inte bara det, Jag måste komma iform till Dansen,, De e ganska omöjligt kan jag säga,, och nu skackar ni väl på huvudet och tänker att de e inte så svårt,, öööh, jo, Dansen är på torsdag och nu e det tisdag natt, försök att komma igång på två dagar, Det vill jag se!!
Jag har hämtat ut min nya mobil idag, underbart, allt på den e toppen,, specielt när min gamla mobil sa upp sig ikväll, hahahaa, Men nu jävlar ska den andra ut!! Den ska dö i sopporna,, så går de närman e dum!!!
Jag har döpt min nya mobil till Hampus och inatt ska Lord Tiger, Jag och hampus dela säng!!
Det enda problemet e att jag hade mobilen i 20minuter innan jag repa den och tappa den i golvet,Men man ska inte klaga, jag brukar ju gå in i dörrar och väggar,, så jag ska inte klaga, tur att de va jag som slapp ta smällen, hehe!!!

Haha, Anna fick ett roligt mms, ska inte säga mer om det,, jag känner mig som en nunna, rolig humor jag måste ha!!
nä,, ska ut och kissa Lord Tiger innan jag sover,, ska dumpa
av Anna hemma hos henne,, hon e så liten att hon inte hem själv ännu!!

//Puss och Godnatt Love ypu all!

Kommentarer
Postat av: Freddan Diamant

Tja! Jag tror aldrig att jag kommer att kunna hålla ditt tempo på uppdateringar men sen är det ju så att vi skriver två helt olika bloggar. Jag har en tendens att ibland glömma bort skrivandet och ägna mig åt layouten. Jag vill ha allt en blogg med intressanta inlägg och snygg design. Ja det var ett tag sedan men ni syns säkert på lördag. Håll koll på den om du vill, sandras krönikor är riktigt bra tycker jag och en ny är på väg upp så fort hon får tid över och kan skriva klart den.

2008-09-03 @ 11:37:08
URL: http://FreddanDiamant.blogspot.com
Postat av: Janki

och hur va din dag? jäklar va mycke du hade o göra då.. o grattis till att lord tiger mår ganska bra iaf...o grattis till den nya telefonen efterlängtad av dina vänner eller iaf mig ska du veta..hehe =) men gud va klantig du e..hehe :P aja hoppas din text gick bra o att det går bra i skolan.?

saknar dig my quen love you pussar

2008-09-03 @ 18:15:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0